Fredagens frokostforedrag hos SMFB holdes av Rickard Lawson, Managing Director for det svenskfødte, internasjonale medie tech-selskapet Strossle Norge som siden oppstarten i 2013 har opparbeidet seg en kundeliste på over 700 publisister. Det blir fokus på optimalisering av innholdsproduksjon og hvordan personifisere brukeropplevelser ved bruk av Strossles teknologi.

– Etter å ha sett Rickards inspirerende presentasjon på konferansen ”Digitalization of Communication” i fjor, er vi veldig glade for å kunne gjeste ham som vår neste Digital Superstar, sier Kristjan Mar Hauksson, COO i SMFB.

Rickard Lawson har lang fartstid innen kommersiell forretningsutvikling og markedsføring for et bredt spekter av selskaper; fra giganter som Discovery Channel og Getty Images til entreprenørprosjekter og nyetableringer innen Web-TV og detaljhandel.

Lawson har en MBA i International Marketing and Operations fra University of East London og tror sterkt på at hardt arbeid rettferdiggjør all tiden han bruker på fluefiske og ski på fjellet.

Medieteknologiselskapet Strossle er en plattform som forbedrer leseres hverdag ved å presentere personlig, relevant og interessant digitalt innhold, uavhengig av om kilden er redaksjonell eller kommersiell.

Med et konsept om å gjøre nettet interessant for brukerne, leverer Strossle over 175 millioner artikkelanbefalinger for mer enn hundre norske publisister i måneden. Plattformen fasiliterer økt lønnsomhet og trafikk for publisister, samt skreddersydde brukeropplevelser på nettet.

Meld deg på eventet her.