På årets siste Digital Superstars-frokost hos SMFB neste onsdag, vil L’Oréals Lina Fossaa Eriksen fortelle om lanseringen av det 100 % digitale sminkemerket NYX, og hvordan selskapet jobbet med influencere og digitale medier på nye måter for å skape engasjement i ulike faser av lanseringen.

Når du har null kroner i mediebudsjett, hvordan kan du jobbe med bloggere uten å betale for innlegg? Og hvordan forsikre seg om at innholdet som skapes fremstår troverdig? Dette er spørsmål Fossaa Eriksen, Senior Category Leader Makeup hos L’Oréal Norge, kommer til å belyse i sin Digital Superstars-presentasjon.

Hos L’Oréal ser de på forbrukeren som kjernen i alt de gjør. Det viste seg å være en suksessoppskrift ved lanseringen av NYX, som allerede fra dag én traff rett hjem hos forbrukerne.

Fire måneder etter lansering var NYX det fjerde største sminkemerket på det norske markedet.

Jobber du selv med markedsføring og ønsker inspirasjon til hvordan en merkevare kan lanseres eller hvordan du kan jobbe smartere med influencere? Da bør du ikke gå glipp av denne presentasjonen. For er det noe dette caset beviser, er det at effektiv digital markedsføring ikke nødvendigvis trenger å handle om penger, men om solid målgruppeforståelse og en god kreativ idé.

Det serveres som vanlig ferske bakervarer, kaffe og frukt.

Tid: 07. desember, 08:45–10:00.

Sted: SMFB, Tollbugata 24.

Meld deg på her!