– Det er flott å være tilbake. Gjengen i Bouvet Reklame er kjempedyktige og veldig hyggelige, og jeg gleder meg til å ta fatt på de varierte oppgave jeg får her,sier Ole Hallvard Kveseth.

– Vi var lei oss da han dro, og er tilsvarende glade når Ole Hallvard nå er tilbake hos familien på Myhrens. Ole Hallvard har bred kompetanse som AD, webdesigner og kreativ konseptutvikler, og blir en solid bidragsyter overfor Bouvet Reklames kunder, sier byråleder Ina Svarød I fjor åpnet hun også dørene for tekstforfatter Einar Føtschl, som vendte «hjem» etter et opphold i Isobar.

 

– Det er stas når dyktige kolleger ønsker å gjenoppta samarbeidet. Einar er en av de dyktigste i bransjen, og vi tok i mot ham med åpne armer da han ville komme tilbake.

Styrker kompetansen i sosiale kanaler 1. juni var første dag på jobb i Bouvet Reklame også for Karina Hillestad. Hun har lang erfaring med utvikling av nettsider, applikasjoner, kampanjer og strategisk innholdsrådgiving, med særlig vekt på sosiale kanaler.

 

– Vi kjenner Karina fra tiden hennes i Mediafront. Med henne på laget styrker Bouvet grepet om digitale flater generelt og sosiale kanaler spesielt. Karina skal særlig jobbe med konseptutvikling og bidra med gode råd for strategier og innhold i sosiale/nye kanaler, sier Svarød.

– Etter et år som frilanser var valget enkelt. Bouvet byr på et stort og variert miljø med god kultur og muligheter for samarbeid på tvers av mange fagdisipliner, sier Hillestad.

Ny prosjektleder og grafisk designer

I løpet av våren og forsommeren har Bouvet Reklame i tillegg styrket staben med Vilje Mohn og Anne Søberg som henholdsvis prosjektleder/grafisk designer og grafisk designer. – I Vilje har vi sikret oss en erfaren og allsidig kollega med stor kapasitet til alle typer oppdrag, ikke minst ekspressjobber. Anne er en dyktig designer som går rett inn i vårt team for ekspressoppdrag, hovedsakelig for trykte medier, sier Svarød.

Vekst og nye kunder Bouvet Reklame kan se tilbake på et begivenhetsrikt halvår med flere nye kunder i porteføljen og økonomisk overskudd. Selskapet har vunnet større avtaler hos blant andre Gjensidige, Viasat, Hordaland fylkeskommune, samt kosttilskuddsleverandørene Natura Lab og Good For Me. ­– Dette er kunder som utfordrer oss langs et bredt spekter av tjenester og flater, inkludert content. På dette området vil Bouvet Reklame ta en sterkere posisjon, både som leverandør av kvalitetsinnhold og som ny partner i Content Norge, sier Svarød.

For ytterligere informasjon og kommentarer, kontakt byråleder Ina Svarød. E-post: ina.svarod@bouvet.no Telefon: 982 57 563