Westerdals-studenten Miriam Wallenius stikker av med Sølvtaggen for mai med prosjektet ErlikVaffelhjerte, der hun forente organisasjonene =OSLO og Vaffelgutta.

Se casevideo her.

- Det er utrolig godt å se en bacheloroppgave som faktisk blit gjennomført. En enkel innsikt om at mangel på innblikk i narkomanes liv skaper fordommer, blir brukt til å gjøre noe med nettopp dette. Vi som ikke har noe nærhet til de utfordringene narkomane sloss mot hver dag, blir invitert inn til svært personlige, ærlige og rørende uttalelser. Det er rett og slett vanskelig å ikke la seg bevege, sier juryleder Kristian Lyse.

- Hardt arbeid lønner seg. Jeg har lært utrolig mye, ikke bare det å jobbe med en sårbar menneskegruppe, men å ro i land et slikt prosjekt. Fra et ønske om å gjøre noe meningsfullt og bra til å utvikle konseptet og faktisk gjennomføre det, har jeg pushet mine egne grenser og beveget meg langt utenfor komfortsonen, sier Miriam Wallenius. 

Try/Apt tar andreplassen for sin dype banner for Statoil på Dagbladet.no. Tredjeplassen går til Creuna og Good Morning for Avinor-kampanjen Luftens Dirigenter.