Kim Johanne Dahl, Ida Eline Tangen, Martin Shans, Elisabeth Carew og Kristian «Sirius» Rønning er de første som presenteres som nye programledere på Radio 1. Fellesnevneren til de fem er at de ikke kommer fra radiobransjen, men har bakgrunn fra musikk og underholdning.

- Vi har vært ute og funnet det vi mener er fremtidens radio-DJs, og i dag presenterer vi fem fantastisk flinke stemmer som vi tror vil være med å prege den nye digitale radio-hverdagen i Norge, sier programdirektør i SBS Discovery Radio, Kristoffer Vangen.

Elisabeth Carew har slått seg opp som artist, blant annet som deltaker i Melodi Grand Prix. Nå skal hun lede ettermiddagene på Radio 1.

- Jeg gleder meg ufattelig mye til å jobbe med nye Radio 1. Da jeg ble kontaktet trengte jeg ikke lang betenkningstid. Dette er en gylden mulighet som jeg bare må være en del av, sier programleder Elisabeth Carew.

- Vi føler virkelig at vi er i ferd med å skape noe nytt og unikt innen norsk radio. Nye Radio 1 skal være en tydelig aktør på markedet og gi lytterne følelsen av fredag hver dag, sier programsjef for nye Radio 1, Cecilie Svabø.