NordicWorld har inngått en avtale med det norske produksjonsselskapet Feelgood. Feelgood Scene Film og TV satser først og fremst på underholdning og står bak produksjoner som «Torsdag kveld fra Nydalen» på TV 2, «Helt Perfekt» på TVNorge og «Torsdagsklubben» på TV 2. Selskapet ble stiftet i 2003 av Thomas Giertsen og i 2010 kjøpte Sony Music majoriteten av aksjene i selskapet.

- Feelgood er et uavhengig selskap som produserer egenutviklet innhold, og har en stadig større portefølje av vellykkede formater. Nå har vi funnet den riktige partneren, og det er tid for å ta vår norske humor og underholdning ut i verden, sier utviklingssjef Magnus Monn-Iversen i Feelgood i en pressemelding.

- Dette er viktige avtaler da det er noe av det ypperste Norden i dag kan tilby fra uavhengige produksjonsselskaper. Det er kvalitet – og vi har stor tro på at de ulike selskapene har produkter som vi kan selge på det internasjonale tv-markedet, sier salgsdirektør Jan Salling i NordicWorld.

Nå skal NordicWorld bistå Feelgood med å bli sterkere på det internasjonale markedet. Kreativ leder Thomas Giertsen er fornøyd med avtalen.

- Vi har en opplever en fantastisk utvikling i Feelgood. Vi har slått oss sammen med Funkenhauser, og er i dag Norges største uavhengige produksjonsselskap med en utrolig sterk og kompetent stab av kreative både foran og bak kamera. De norske tv-kanalenes offensive satsning på nyskapning har vært viktig for Feelgoods vekst de siste årene og internasjonal distribusjon og samarbeid er vår naturlige neste fase, sier kreativ leder Thomas Giertsen i Feelgood.

NordicWorld er eid av svenske TV4 og Norske TV 2, med 50 prosent hver. Selskapet, som ble etablert i 2005, har hatt som målsetting å markedsføre samt selge nordiske ferdigproduserte programmer og formater innen ulike kategorier innen Norden og til resten av verden.