I 2015 går TV 2s konsesjon ut. Det var en konsesjon TV 2 sikret seg i 2010, og som mange har sett på som en gullkantet avtale for tv-huset. Avtalen sikrer TV 2 markedsmessige betingelser i forhandlingene med kabel-tv-distributører som Canal Digital og Get. I bytte leverer TV 2 daglige nyhetssendinger, norsk innhold og et hovedkontor i Bergen.

TV 2-sjef Alf Hildrum sier han har tro på at kanalen får til en ny avtale med regjeringen og sier til Dagens Næringsliv (DN) at han vil legge følgende på bordet:

- Nyhetene. Norsk språk. Drama. Bergen. Og med halve Bergen i regjering, så... Dette er iallfall de områdene som har vært viktig for myndighetene. Og du vet hva vi er opptatt av - å sikre retten til distribusjonsinntekter, sier TV 2s administrerende direktør og sjefredaktør, Alf Hildrum, til avisen.

TV 2-sjef Alf Hildrum har vært sykemeldt i langt tid, men hadde i går sin første dag på jobben etter sykdomsperioden. I et større intervju med Dagens Næringsliv i dag så forteller Hildrum om dramatisk dager på hjerteklinikken. Fra sykesengen måtte Hildrum innkalle ledelsen til et hastemøte der man ble enige om hva som skulle gjøres og der Jan Ove Årsæther og Øivind Johannessen ble konstituerte i ledelsen.