Tidligere stortingsrepresentant for Fremskrittspartiet, Hans Frode Kielland Asmyhr, går fra Stortinget til Burson-Marsteller. Asmyhr har to perioder bak seg på Stortinget, der han har sittet i næringskomiteen og i justiskomiteen. Asmyhr er utdannet jurist fra Universitetet i Oslo, og var før han ble stortingsrepresentant i 2005 politisk rådgiver og sekretariatsleder for FrPs stortingsgruppe.

- Med min brede samfunnspolitiske bakgrunn har jeg mye å bidra overfor virksomheter som trenger å forstå beslutningsprosessene i samfunnet bedre, sier Asmyhr i en pressemelding.

Administrerende direktør i Burson-Marsteller, Morten Pettersen, mener Asmyhr har den kompetansen Burson-Marsteller trenger akkurat nå, med en regjering som utgår fra Høyre og Frp.

- I neste Stortingsperiode kommer Fremskrittspartiet til å lede betydelige omstillinger og reformer i norske samfunnsliv. Asmyhr kombinerer politisk innsikt fra Stortinget og fra FrP med kommunikasjonsfaglig og regulatorisk kompetanse. Han vil bli en viktig ressurs for mange nasjonale og internasjonale kunder av Burson-Marsteller, sier Morten Pettersen.