Sportssjef i TV 2, Bjørn Taalesen, har ingen tro på at landslaget bytter hjemmebane og forlater landskamparenaen Ullevål Stadion.

- Det er ingen tvil om at det er best tv når det er fulle tribuner. For oss spiller det ingen rolle hvor landslaget spiller, om det er i Oslo, Bergen eller Trondheim. Vi vil sende fra hvor som helst. Men jeg har full forståelse for at det ikke er så enkelt å flytte, sier Taalesen til Adresseavisen.

For det er noen praktiske utfordringer – spesielt knyttet til samarbeidspartnere.

- Det er lagt inn mye penger fra fotballforbundets samarbeidspartnere, og en del av det de ønsker å få igjen ligger i landskampene. Bare se på noe så enkelt som at de betaler i dyre dommer for å ha en losje på arenaen i et år. Det vrimler ikke av dem på Brann Stadion, for å si det sånn, sier Taalesen, som samtidig påpeker at det ikke er mange landslag i Europa som veksler på hvor de spiller sine hjemmekamper. Dette er en debatt som kommer opp i ny og ne, men jeg tror ikke det blir noe av likevel, konkluderer han.