Før sommeren hanket reklamebyrået Kitchen inn interiørkjeden Kid Interiør som ny kunde og allerede nå ser man starten på samarbeidet i form av et knippe nye filmer. Den første filmen rulles i disse dager ut på tv-skjermene og konseptet er bygget rundt at «mye kan forandres, men noe blir som før».

- Kitchen har forstått hvilke ambisjoner vi har. Ideen bak filmene er å få frem utvalget vårt, og at du ved hjelp av produkter fra Kid kan skape store forandringer. Det er ikke så mye som skal til, og vi har noe for enhver smak og stil. Flinke skuespillere og folkelig tone i filmene var noe vi ville ha frem, og vi er veldig fornøyde med resultatet. Vi synes vi har fått det fint, sier Mona Kotte-Eriksen hos Kid.

Det er reklameteamet Even Moseng og Ole Henrik Stubberud i Kitchen som står bak konseptet.

- Kid har en naturlig plass i hjemmet, og få andre steder kan det koste så lite å forandre så mye. Hjemmet er ikke først og fremst en interiørkatalog, men et sted fylt med historier og situasjoner. Vi ville vise Kids plass i dette rommet gjennom det store vareutvalget og med en tanke om at mennesker alltid vil være mennesker og Kid i relasjon til dette, sier Moseng og Stubberud.

Produksjonsselskapet har vært Einar Film med Nicolay Cleve Broch & Nina Bjerck-Andersen som regissører.

Teamet bak:

Fra Kid: Mona Kotte-Eriksen, Liv de Botero

Fra Kitchen: Even Moseng, Ole Henrik Stubberud, Heidi Miitun-Kjos, Stine Aas, Caroline Werring Otnes, Hans Moe og Haakon Dahl

Fra Einar Film: Guri Neby, Aksel Gjermstad, Nicolai Cleve Broch og Nina Bjerck-Andersen.