Halvveis inn i 2012 har det kombinerte medie- og reklamebyrået Futatsu Industries funnet ut at de skal hente inn flere nye medarbeidere.

- Vi har funnet veldig lekne folk som også tar stort ansvar. Vi er stolte over at Ane, Hilde, Anja og Lena ville bli industriarbeidere, sier byråleder Aris Theophilakis.

Theophilakis sier nyansettelsene kommer som en følge av økt omsetning på eksisterende og nye kunder. De fire nykommerne har allerede rukket å jobbe seg inn på mange av byråets kunder og prosjekter.

De fire utgjøres av det kreative teamet Hilde Rød og Ane Lynau, samt prosjektlederne Anja Sandberg Nordbø og Lena Solbakken Johnsen. Lynau har har jobbet i team sammen med AD-kollega Hilde Rød som både var medeier og daglig leder av reklamebyrået Kaktus. Solbakken Johnsen har tre år bak seg i Mediafront, mens Sandberg Norbø har prosjektlederbakgrunn fra Tenk kommunikasjon og TBWA.

- Forleden minte Sonja meg på at jeg ved oppstarten hadde sagt at å bli 20 mennesker var et bra mål størrelsesmessig, og nå som vi er nærmere 30 enn 20 må jeg innrømme at vi langt fra føles ferdigvokste fordi miljøet her er både sultent og åpent, men jeg har gitt opp å tallfeste noe som helst. Vi blir det vi fortjener, sier Theophilakis.

Futatsu Industries ble startet som Norges eneste kombinerte medie- og reklamebyrå, og Theophilakis sier byrået fortsetter å hente inn oppdrag på begge kanter. Byrået har i år budsjettert med en topplinje på over 110 millioner.