Egil Storaas går nå inn i Culitvator og vil bidra til videre utvikling av selskapet på det norske markedet.

- Jeg fikk raskt sans for Cultivators systematiske og resultatorienterte fokus for utvikling og trening av selgere og salgsmiljøer. Og hvis kunden ikke kan måle resultatene av trening er den jo lite verdt, sier Egil Storaas.

- Med Cultivators lange erfaring på salgssiden og Egil Storaas sin erfaring innen organisasjon, salg og media mener vi å få et enda bedre fundament for å skape resultater for kundene våre, sier daglig leder Aslak Johansen i Cultivator.

Egil Storaas har arbeidet i medie- og kommunikasjonsbransjen i over 30 år. Han var blant annet med med på etableringen av TV 2, startet opp Mediacom og har de siste årene drevet egen konsulentvirksomhet. Han var markedssjef under Ski-VM i Oslo. Storaas tar med sin kundeportefølje og prosjekter inn i selskapet.

Samarbeidet starter opp i august og intensjonen er at Egil Storaas går inn som partner i selskapet i løpet av 2013.