Navn: Camilla Forberg

Alder: 38

Stilling: Direktør for Tine Varemerke.

Aktuell med: Kommer i løpet av et og samme år til å ha jobbet i tre av landets største merkevarer, SAS, Tine og DNB. Blir den nye merkevare- og sponsorsjef i DNB til høsten. I dag la hennes nye arbeidsgiver i tillegg frem regnskapstall for årets andre kvartal.

Årets ferie: - Den blir først og fremst veldig lang. Jeg har vel ikke hatt sommerferie i ti uker siden jeg var 14 år, den starter med en uke i Frankrike med gode venner, to uker på Sørlandet også tenkte vi oss en tur til Jotunheimen. Jeg håper på mye saltvannsbading, sol og gøye ting med barna.

- Har du et tips til et godt sommermåltid?

- Pasta med Gremola tror jeg det heter... persille, hvitløk, lime, olje og scampi og masse parmesan... og masse rosé... nydelig.

- Hva har du alltid med deg på tur?

- Bose-spilleren min.

- Hva slags medievaner har du om sommeren?

- Er jeg i Norge leser jeg aviser og hører på radio. Er vel også litt innom Facebook selvom jeg kanskje aller helst skulle klart å la være...

- Hva gjør du for å holde deg i form i sommer?

- Knallharde bakkeløp, he he... Tar kort tid og er effektivt.

- Hvem tar OL-gull for Norge under sommer-OL i London?

- Tore Brovold (norsk leirdueskytter fra Stange, red. anm.)

- Vil du betale for nyheter på nett?

- Nei.

- Hva/hvem vil du helst slippe å høre mer om i mediene resten av 2012?

- Vekterstreik og «underbetalte» flyveledere... snakk om å bli irritert.

- Hvilken overskrift drømmer du om å se på Kampanje i høst?

- «DNBs kunder mest fornøyd!»