TV-serien Dallas gjenoppstår på TV 2 i kveld, med gamle fjes og nye intriger. Tjue år etter siste episode ble sendt får vi vite hvordan det gikk med brødrene Ewing.

Den nye serien spinner videre på konflikter mellom deres arvinger.

«Det visuelle uttrykket er oppdatert, klærne og musikken er mer moderne. Men alt er trygt forankret i den gamle seriens suksessoppskrift, med fantasirike konflikter i mange lag, dramatiske bilhistorier, heltemodige protagonister og smilende drittsekker som motarbeider dem», skriver Aftenpostens anmelder Joacim Lund.

Han trekker linjene til seriens seiersgang på 80-tallet og mener det er en «såpe for deg med et nostalgisk hjerte». Han triller en firer på terningen.

VGs Jørn Pettersen mener imidlertid «Dallas» er utdatert. Han anerkjenner likevel gjensynsgleden og mener serien er proft laget. «Dessverre spilles det meste ut veldig fort, det er ingen overraskelser i noen scener. Her er det svik og bedrag fra første bilde», skriver han og gir terningkast to.