Fashionstreet.no er en shoppingportal som samler kjente merkevarer og butikker under én paraply.

- På en nettside, og med et søk, finner du det meste av klær, sko og mote som selges i Norge, sier Petter Danbolt, administrerende direktør og ansvarlig redaktør i Aller Internett,

- Handel over nett er i kraftig vekst, ikke minst innenfor klær og mote. Samtidig er magasiner fremdeles ofte den viktigste inspirasjonskilden for kjøp av mote- og skjønnhetsprodukter, og betydningen av inspirasjon hentet fra nettpublikasjoner øker i voldsom takt. Vi ser netthandel innenfor relevante områder som en naturlig forlengelse av opplevelsen av våre sterke merkevarer på papir, og som en naturlig forlengelse fra leseopplevelse til brukerservice på nett. Vår ambisjon er å gjøre FashionStreet.no til Norges mest populære shoppingportal for mote og skjønnhet. Vi er allerede fra dag én størst på sortiment, sier Danbolt.