Tanja Westhagen i Maxus blir fra og med august salgssjef i Webtraffic. Tanja har siden 2008 vært seniorrådgiver i mediebyrået Maxus hvor hun har jobbet med flere sentrale kunder. Tidligere har Westhagen jobbet hos Leo Burnett Reklamebyrå som prosjektleder og i OMD og Phd som medierådgiver.

I Webtraffic skal Westhagenl bidra med å styrke Webtraffic sin posisjon i markedet.

- Tanja Westhagens brede kunnskap på tvers av alle kanaler og lange erfaring i mediebransjen vil bidra positivt for Webtraffic. Dette vil våre selgere, kunder og samarbeidspartnere nyte godt av, sier salgsdirektør Anette Solli i Webtraffic til Kampanje.

Westhagen har totalt over 18 års erfaring fra mediebransjen

- Hos mine tidligere arbeidsgivere har jeg fått innblikk i en bransje i konstant forandring. Med bakgrunn fra både reklamebyrå og mediebyrå har jeg vært med på en utrolig reise. Gjennom min fartstid i bransjen har jeg jobbet med noen av Norges største merkevarer, som blant annet SAS, Freia, Stabburet, KiMs, Nidar, Dove, Knorr, Lipton og Hansa Borg Bryggerier, sier Tanja Westhagen.

Westhagen mener det har vært spennende å følge utviklingen innenfor de forskjellige mediekanalene i alle disse årene.

- Det er dog uten tvil de digitale plattformene som står for den største og mest spennende utviklingen. Jeg opplever stor etterspørsel fra kunder etter digitale løsninger, samt ikke minst digital kompetanse. Jeg ser frem til å jobbe med mennesker som innehar denne kompetansen og som leverer produkter i dagens marked med morgendagens måte å tenke digitale medieløsninger på, sier hun.