Den tidligere medierådgiveren i IUM går til Penetrace.

- Etter 12 år i mediebyrået IUM, er jeg klar for nye utfordringer. Jeg hadde lyst til å jobbe med innsikt i et voksende miljø. Da passet Penetrace veldig godt for meg, sier Lene Furnes.

I IUM har Furnes vært kundeansvarlig med ansvar for mediestrategi, planlegging, gjennomføring av kampanjeaktiviteter, for norske og internasjonale kunder. Hun har blant annet jobbet med Coca Cola, Statoil, Finn.no, Flytoget og Microsoft. Furnes sluttet i IUM tidligere i år.

- Hennes erfaring med medierådgiving og innsiktsarbeid i IUM kommer godt med når hun nå skal hjelpe andre medierådgivere i å gjøre jobben enda mer effektivt gjennom Penetrace. Vi er kjempeglade for å få en så dyktig jente med på teamet. Det har vi allerede fått bekreftet fra flere av våre viktigste partnere og kunder. Så det valget var ganske enkelt, sier administrerende direktør Henning Tunsli.

I Penetrace skal Furnes jobbe med kunder som Betsson, Canal+, Mercedes, Peugeot, Storebrand og Coop.

Penetrace hevder å være en av Nordens største effektbaser for reklameinvesteringer. Virksomheten er norsk eiet og har hovedkontor på Skøyen i Oslo.