SMFB har laget to nye filmer for Tele 2 og deres nye «Fastpris»-produktet som gjør det mulig å ringe enda flere uten kostnad. Har folk Tele2 abonnement, vel, så koster det ingenting å ringe dem, heter det i en melding fra selskapets reklamebyrå SMFB.

SMFB har også klar de nye filmene som skal synliggjøre fordelene ved å være Tele 2-abonnent.

- Da Tele 2 ba oss lage noe som fokuserte på fordelene med deres «Fastpris»-abonnement valgte vi å ta for oss folk med familier som avviker noe fra den tradisjonelle sammensettingen, men som nettopp derfor kan ha ekstra god nytte av fordelene, sier kreativ leder i SMFB, Stig Bjølbakk.

Marianne Orderud, markedssjefen i Tele2, sier «kjernefamilien har blitt et utvidet begrep» i dag.

- Mange familier lever i en hektisk hverdag med mine, dine og våre barn. Vi har indikasjoner på at markedet er modne for å gå bort fra den tradisjonelle fri-familie løsningen der man kommuniserer gratis mellom et maks antall medlemmer og har én eier som er ansvarlig for betaling av alle regningene. Vi inkluderer derfor Tele2-trafikk i alle våre Fastpris-abonnement for å gjøre det hele litt enklere, sier Orderud.

Team på jobben har vært:

Tekst: Stig Bjølbakk

Art Director: Carl-Erik Conforto

Prosjektleder: Henriette Valeur

Grafisk Designer: Fredrik Gunstad

Konsulent: Christian Steen