Grønneberg har lang erfaring fra både kunde- og byråsiden og kommer sist fra stillingen som kategorisjef i Findus. Hun har tidligere vært med å starte kommunikasjons- og designbyrået Frank, og har arbeidet med en rekke større merkevarer som Rema, Helly Hansen, Lilleborg, Stokke, Jordan og Sektor Eiendom.

- Retail House er inne i en meget spennende utvikling der vi ser stor etterspørsel etter vår strategiske og kreative kompetanse på helhetlig shopper marketing, og samspillet mellom de ulike kanalene i og utenfor butikk. Retail House har en erfaring og kompetanse som gjør at vi som byrå kommer til å være i front når det gjelder optimalisering av kjede/leverandørsamarbeid, og optimalisering av ROI i forhold til investerte kroner i media, trade og butikk. Jeg gleder meg til å ta fatt på nye spennende oppgaver i et energisk og faglig godt miljø, sier Svanhild Grønneberg i en pressemelding.

Retail House er representert i Norge, Sverige og Danmark, og jobber i dag med kunder som G-Sport, PepsiCo, Ringnes, Canon, Stabburet og Kavli. I Sverige er ICA, Svenska Spel, Findus og Posten på kundelisten, og i Danmark har man allerede Danmarks største dagligvarekjede Netto på listen i tillegg til XL-bygg, Estetique, Interflora, Phizer og Sportmaster.