Mandag ble det kjent at kommunikasjonsrådgiver Øyvind Solstad forlater Carat, og i går skrev Kampanje at Helle Thorkildsen gir seg som viseadministrerende direktør i Aegis og forlater Carat/Aegis etter 20 år.

Nå er det klart at også fungerende administrerende direktør i Carat Norge, Tove Larsen, er på vei ut etter fire og et halvt år i mediebyrået.

- Ja, jeg slutter i Carat og har min siste arbeidsdag i august. Ettersom det er mange endringer på gang i Carat/Aegis nå, så har jeg kommet fram til at dette er en passende anledning å slutte på. Det har vært spennende å være fungerende administrerende direktør i Carat. Carat er et mediebyrå som leverer gode resultater og jeg har hatt gleden av å jobbe med dyktige folk siden jeg begynte her. Likevel mener jeg at dette er et riktig tidspunkt å slutte på og dermed gå videre, sier Larsen til Kampanje.

Larsen avviser at hennes avgang har sammenheng med at Paal Fure er blitt ny sjef i Aegis og at det nå skjer flere utskifttninger i byrånettverket.

- Det skjer mange endringer og jeg skulle gjerne jobbet med mange av de spennende folkene som er på vei inn, men nå synes jeg tiden er inne for å gjøre noe annet. Ut over det vil jeg ikke kommentere det som skjer internt.

Hun startet sin jobbkarriere som markedsanalytikerer i TV 2 i 1993 før hun seks år senere gikk til mediebyrået Initiative Universal Media. I 2006 var hun med og etablerte Futatsu Industries hvor hun ble partner og strategisk leder. I 2008 ble hun innsiktrådgiver i Carat Insight og senere viseadministrerende direktør i Carat.

Larsen er nå klar for nye utfordringer.

- Jeg er mer enn klar for ny jobb og nye oppgaver. Jeg er i dialog med noen, men har foreløpig ikke bestemt for hva jeg skal jobbe med videre, sier hun.