Gjensidige er det eneste store forsikringsselskapet som deler overskuddet med kundene, og har samlet utbetalt nærmere fem milliarder kroner i løpet av fire utbyttetildelinger.

Bakteppet for Gjensidiges mest omfattende og synlige kampanje i Norge på flere år, er å markedsføre det unike med kundeutbytte både for nye og eksisterende kunder.

- Vi har valgt å gjøre en større investering i kommunikasjon og reklame for å fortelle at vi har en unik modell med utbytte til kundene. Denne reklamekampanjen, som skal gå fram til november, er rettet mot eksisterende og nye kunder. Kampanjen forteller både om støtte til samfunnsnyttige formål – og kundeutbytte. Vi ønsker å få frem at Gjensidige er det eneste store forsikringsselskapet i Norge som utbetaler kundeutbytte, sier Martin Jeppsson, direktør for markedskommunikasjon i Gjensidige, til Kampanje.

Aksel Hennie er regissør for reklamefilmene som vises på TV 2, TV3 og TV Norge, i tillegg til Discovery Channel. Det er laget seks ulike filmer, og noen av dem vil bli spart til etter sommeren.

- Vi benytter oss av ulike kanaler under kampanjen. Filmene går på tv for å bygge oppmerksomhet. I tillegg kjøper vi reklameplass i digitale medier, magasiner og dagspresse, både riks- og lokalaviser. Kundeutbyttet profileres også på Gjensidige.no og Facebook i kampanjeperiodene.

Kampanjen er et samarbeid mellom Gjensidigestiftelsen og Gjensidige Forsikring.

Team bak:

Byrå: Dinamo

Massekom. team:

Kreativt team: Frank S. Dybhavn og Geir Florhaug

Rådgiver: Carl Bækken

Prosjektleder: Charlotte Kristoffersen

Kreativ direktør: Ivar Vereide

Formgiver: Inge Fosseie

Byråprodusent: Tonje Østbye

Digitalt team:

Kreativt team: Henrik Matsson, Behnam Farazollahi, Tom Arne Bakkemoen.

Produksjon: Ronny Boysen, Hans Jørgen Wærner

Produsent: Stefan Lindskog

Rådgivere: Helge Tennø og Charlotte D. Brecke

Dialog:

Kreativt team: Gisle Bakkalia og Jan Willy Skjølberg og Frode Karlsen

Konsulent: Jens Harrison

Prosjektleder: Hanne Løchen og Trine Bøe Jacobsen

Film:

Produksjonsselskap: Einar Film

Regissør: Aksel Hennie

Filmfotograf: John Andreas Andersen

Produsent: Guri Neby

Fotograf: Margrethe Myhrer