Tre sentrale Altibox-topper har i løpet av kort tid sluttet i selskapet. I går kom det frem at Altibox-sjef Leif Aarthun Ims forlater sin stilling og nå er det også klart at også markeds- og salgssjef Per Andre Rykhus og Altibox' danske sjef Lars Peter Christiansen har forlatt selskapet.

Ims ble dermed ikke særlig lenge i stillingen som han har fungert i siden 1. januar 2011. Ifølge Telecom Revy skal han være på vei tilbake til IBM, et selskap han har jobbet for før.

Administrerende direktør i Lyse fiberinvest, Nils Arne Bakke, vil fungere i stillingen inntil ny direktør i Altibox er rekruttert og både Bakke og Lyses telesjef Toril Nag avdramatiserer avgangene til Ims og Rykhus, og hevder virksomheten er sunnere enn noensinne.

- Det er alltid synd å miste gode folk, men hyggelig at Ims når han først forlater oss går til en samarbeidspartner som IBM, sier Nag til Inside Telecom.

Altibox kom for alvor på mediekartet da eieren Lyse bladde opp for å sikre seg de norske IPTV-rettighetene til Tippeligaen i 2008.

Altibox er eiet av energiselskapet Lyse som nylig fikk fastsatt verdien på selskapet sitt til 25,3 milliarder kroner av revisjonsfirmaet Ernst & Young har. på oppdrag fra Lyse, fastsatt verdien av konsernet til 25,3 milliarder kroner.