Etter vel ett og et halvt år i byrået, er byrået Frank og Erik Heisholt enige om å skille lag. Det opplyser byråleder Oscar Michaelsen i en melding.

- Vi skilles som gode venner, sier Michaelsen i en pressemelding.

Erik Heisholt legger ikke skjul på at man har hatt uenigheter. Han kommenterer sin avgang slik:

- Ettersom tiden går merker man at man har noe ulikt syn på hvordan ting skal gjøres, og det er en ærlig sak. Da er det best å skille lag i full fordragelighet slik at man på hver sin kant kan konsentrere seg 100 prosent på det som driver deg. Dette var Oscar Michalsen helt enig i. Det sier alt om Frank, måten de har tatt dette på, og for å være litt gladkristen på slutten så har dette halvannet året gitt meg nye venner for livet. Så nå takker jeg av med en gledelig shortlist i Cannes Lions og sender staffettpinnen i Frank videre, sier Heisholt.

Erik Heisholt kom til Frank i februar i 2011 fra rollen som kreative leder i reklamebyrået TBWA/Oslo, som senere samme år ble kjøpt opp av Frank.

- Jeg har hatt en flott tid i Frank med svært dyktige og hyggelige kolleger. Arbeidet med å gå inn i det som var et rent designbyrå, og være med på å utvikle dette til å bli et kanaluavhengig kommunikasjonsbyrå har vært artig, spennende og utfordrende. Nå er dette på plass, vi har satt sammen et fantastisk lag som kommer til å gjøre det sylskarpt, og jeg føler at tiden er inne for å gjøre noe nytt.

- Vi har vært gjennom et meget spennende år sammen og jeg er veldig glad for å ha fått anledning til å bli bedre kjent med Erik Heisholt, som er en meget erfaren og klok kreatør. Jeg har respekt for at han nå har besluttet å bevege seg videre og ønsker ham lykke til med nye utfordringer, sier Michaelsen.