Gunnar Sellæg og Jie Zhang går begge inn i ledergruppen til Kristin Skogen Lund i Telenor Digital Services. Her vil den tidligere Aspiro-sjefen Gunnar Sellæg fungere som sjef for kommersiell utvikling og Zhang som sjef for Cloud-segmentet.

- Jeg må virkelig si at jeg fornøyd over å få Sellæg og Zhang om bord. Med disse to siste ansettelsee vil vi nå ha en nesten fullsatt ledergruppe i forretningsområdet Digital Services på plass, sier Kristin Skogen Lund, administrerende direktør i Telenor Digital Services.

Sælleg har jobbet i det Schibsted-kontrollerte streamingtjenesten Aspiro i nesten seks år, men skal nå erstatte Tom Christian Gotschalksen som sluttet i Telenor tidligere i år.

Gunnar Sellæg startet som administrerende direktør i Aspiro i mars 2007 og var med å restrukturere selskapet fra et ringetoneselskap til et streamingselskap med nye attraktive produkter som blant står bak Wimp.

- Telenor har opprettet et sterkt team på området Digital Services og jeg er veldig glad for å ta del i det teamet. Som sjef i Aspiro har jeg jobbet med flere online-tjenester som Wimp, streaming-tv, reklame og betalingsløsninger og som tidligere administrerende direktør i Aftenposten Multimedia har jeg bred erfaring fra å jobbe med web-portaler. Forhåpentligvis vil disse to erfaringene slått sammen bli nyttig kunnskap for Telenor Digital Services, sier Gunnar Sellæg.