Regjeringen og NRK planlegger en stor minnekonsert som skal markere avslutningen på ettårsdagen etter tragedien 22. juli der det utelukkende skal være norske artister som fronter minnemarkeringen, skriver Aftenposten.

- Vi skal ikke lage noe pop eller rock-aid-konsert. Dette er kanskje det letteste arrangementet å få store internasjonale artister til, og vi har valgt det bort. Vi beveger oss ikke i den retningen i det hele tatt. Plattformen for denne konserten er det viktigste for oss. og store internasjonale artister tar fokus, og vi er ikke så opptatt av den biten denne gangen, sier NRKs underholdningssjef, Charlo Halvorsen til avisen.

Det er den profilerte programlederen Haddy N'jie som har fått oppgaven med å sy sammen konserten der artister som Halvdan Sivertsen, Marit Larsen, Mari Boine, DeLillios og Vinni skal spille.