Boligprisene har steget med rakettfart, og det har blitt vanskeligere for unge boligkjøpere å komme inn på boligmarkedet. Derfor lanserer DNB Barnas Boligkonto, som er en sparekonto med høy rente som er øremerket kjøp av bolig.

I den nye reklamefilmen fra Try er det imidlertid en helt annen drøm en boligdrømmen som virkeliggjøres med sparepengene.

- Vanlig sparekonto åpner kanskje for litt for mange muligheter. Har du spart i mange år til barna dine så kan det være litt av en nedtur å oppleve at barna skusler bort pengene på noe du som voksen ikke opplever som fornuftig. Vi tror mange foreldre, faddere og besteforeldre opplever det som positivt at sparingen er bundet opp til bolig, og dermed blir terskelen for å spare til barna også lavere, sier teamet i Try.

- Denne gangen representert ved mamma som langt på vei erkjenner at hun har strukket seg vel langt. Det føles rett og slett bedre å spare til barna, når man vet det går til noe fornuftig.

Team:
Ansvarlig for DNB: Kjetil Botten Skogly og Nils Ivar Jacobsen

Team hos Try: Janne Brenda Lysø (tekst), Stian Johansen (AD), Diana Jandl von Hall og Arne Eggen (prosjektleder og konsulent).

Team hos BaconOsl: Regissør: Martin Werner, Produsent: Magne Lyngner, Produksjonsleder: Mari Grundnes Paus

Etterarbeid: BaconCph