Den viser at Norsk Toppfotballs direktør og fotballforbundets generalsekretær tjent mest, men at trenerne tjener enda mer.

Landslagssjef Egil «Drillo» Olsen har ifølge avisen en årslønn på rundt 3 millioner kroner, men Molde-trener Ole Gunnar Solkjær fikk 4, 44 millioner da han tok jobben. Administrerende direktør i Norsk Toppfotball, Niels Røine, tjente i fjor 2,15 millioner kroner. Generalsekretær i fotballforbundet, Kjetil Siem, har en lønn på om lag 2 millioner kroner. Idrettsforbundets generalsekretær Inge Andersen tjente 1,23 millioner kroner.

Ifølge avisen ligger de altså et godt stykke over for eksempel Fotballpresident Yngve Hallén, som skal ha tjent 910 000 kroner i fjor. Idrettspresident Børre Rognlien mottok 292 000 kroner for et halvår i jobben.

Finansavisen skriver også om Det europeiske fotballballsforbundet (Uefa), som ikke oppgir lønningene til sine ledere. De siste fire årene har Uefa omsatt for 41,62 milliarder kroner, og EM som nå pågår i Polen og Ukraina vil generere 9,6 milliarder i omsetning. Men hvor mye som går til president Michel Platini og generalsekretær Gianni Infantino forblir ukjent.