Jan Petter Rudidalen og Petter Testmann-Koch tiltrer stillingene som programsjefer i Nordisk Film TV. Rudidalen har lenge jobbet i Nordisk Film, men Testmann-Koch kommer fra Dinamo.

- Dette er to meget viktige ansettelser med tanke på vårt sterke ønske om å utvikle flere nye norske tv-formater og samtidig ha ambisjoner om å produsere tv innenfor et bredt spekter av sjangere, sier Lars Finnland, administrerende direktør i Nordisk Film TV, til Kampanje.

Rudidalen har vært med lenge i den norske tv-produksjonsbransjen og lansert og laget mange tv-produksjoner innen realitysjangeren som «Jakten på kjærligheten», «Åndenes makt», «Bygg og Bedrag», «Jakten på den 6. sans» og «Hjelp, han pusser opp!»

Testmann-Koch på sin side vil få ansvaret for eventsatsingene og det bransjen kaller «shiny-floor»-produksjoner som «Idol» og «The Voice – Norges beste stemme». Testmann-Koch var blant annet med å produsere sistnevnte satsing

- Tiden er over hvor enkelt produsenter klarer å holde seg oppdatert og utvikle formater innenfor mange TV-sjangere. Nå vil Rudidalen og Testmann-Koch lede an dette arbeidet sammen med vår svært dyktige gruppe av produsenter, sier Finnland.