Ari Behn og kameraten Per Heimly traff seerne med «Ari og Per» på NRK våren 2011. Nå skifter de kanal, melder «God kveld Norge» på TV2.no.

Ny oppdragsgiver blir TVNorge, som dermed fortsetter å hente programledere fra NRK og TV 2. Behn og Heimly er allerede i gang med innspillingen av en nye episoder for kanalen og denne gangen er det Monster som er produksjonsselskap. Konkurrenten Rubicon laget «Ari og Per» for NRK1.

– Jeg kan ikke si noe om dette, beklager, sier Per Heimly til «God kveld Norge».

TVNorge bekrefter derimot overgangen.

– Ari og Per har tidligere vist at de har en unik formidlingsevne, og det er gøy å kunne bekrefte denne signeringen. Duoen har allerede vunnet Gullruten, ogderes utradisjonelle og morsomme betraktninger kommer til å gjøre seg godt på TVNorge, sier administrerende direktør i TVNorge, Harald Strømme, til «God kveld Norge».