NKI Nettstudier har vært på jakt etter flere markedsfolk og har nå hentet inn flere personer med erfaring fra både mediebyråer, reklamebyråer og annonsører. De tre er Marianne Harlem, Amanda Lanza-Rygner og Silje Skylstad og kommer fra henholdsvis Kid Interiør, MediaCom og Dist Creative.

- Vi er kjempeglade over endelig å få disse dyktige medarbeidere på plass. NKI Nettstudier har en spennende høst i møte og vi trenger den tyngden og kompetansen de bringer med seg. Det er en gjeng full av pågangsmot og energi som også har bidratt til mer liv i gangene, sier Morten Blixrud, markedsdirektør hos NKI Nettstudier.

Marianne Harlem, som er ansatt som ny salgs- og markedssjef, snakker for de tre nye når hun sier at det er spennende å få bli en del av NKI-laget.

- Det er utrolig spennende å få muligheten til å jobbe for Nordens største nettskole. Det er en bransje hvor utviklingen er stor og vi har allerede fått muligheten til å hoppe inn i masse spennende prosjekter, sier Harlem.