Rådgiver for Høyres stortingsgruppe og partileder Erna Solbergs taleskriver, Odd Hoen-Sevje, blir ny rådgiver i kommunikasjonsbyrået Zynk Communication & Leadership AS.

- Odd har vært tett på utformingen av politikken og budskapene til Høyre siden 2007. Erfaringen hans er svært relevant for våre kunder. Mange ledere har mye å lære av politikken når det gjelder utforming og formidling av budskap. Alle som jobber med kommunikasjon har dessuten mye å lære av profesjonaliteten i politiske valgkampanjer, der man er mer sofistikerte i forståelsen av målgruppene og flinkere til å utmeisle effektive budskap, sier daglig leder Claus Sonberg i Zynk i en pressemelding.

Odd Hoen-Sevje har masterstudier i sammenlignende politikk fra Universitetet i Bergen. I studietiden var han leder for Det Akademiske Kvarter og Aktive Studenters Forening. Han har tidligere vært politisk rådgiver i Unge Høyres Landsforbund. Han har vært folke- og tillitsvalgt i Høyre og Unge Høyre.

- Jeg opplever Zynk som det mest spennende og ambisiøse kommunikasjonsbyrået i Norge. De tre partnerne er blant de mest erfarne og respekterte rådgiverne her i landet. De har på kort tid opparbeidet seg en imponerende kundeliste og ansatt flinke medarbeidere fra ulike fagdisipliner som jeg gleder meg til å jobbe med, sier Odd Hoen-Sevje i meldingen.

Odd Hoen-Sevje blir ansatt nummer åtte i Zynk og starter i sin nye jobb i august.