Kundedirektør Pelle Stensson sluttet tidligere denne uken i mediebyrået MEC uten at mediebyrået hadde noen planer om å erstatte Stensson som gikk til Carat. I stedet styrker Mec seg på digital side.

- Stadig flere mediekroner brukes på de digitale flatene. Mec har som mål å ligge i forkant av denne utviklingen og styrker derfor sin interaktive avdeling vesentlig. Kim Thorvaldsen og Adis Skjetne er nye spennende tilskudd til det digitale laget, sier Lars Istre, avdelingsleder i Mec Interaction til Kampanje.

Kim Thorvaldsen har mangeårig erfaring i digitale medier og var ifølge Mec med å etablere Spotify i Norge. Adis Skjetne gjør et internt opprykk og går fra byråets egen Broadcast-avdeling og inn stillingen som senior digitalrådgivere noe også Thorvaldsen gjør.

- I Mec er vi opptatt av å tenke helhetlig i de etter hvert velkjente betalte, egne og fortjente kanalene, og vi ser at de som behersker samspillet blir morgendagens vinnere. Vi er derfor svært glade for å ha noen av Norges mest talentfulle digitale rådgivere med på laget, sier Lars Istre.