I den aller nyeste utgaven av Kampanje Magasin er en rekke digitale reklamekampanjer rangert i vår «Reklamebørsen» og helt til topps går Solos reklamekampanje. «Soon to be famous»-kampanjen skåret nemlig best på de fleste parametere det være seg både oppmerksomhet og liking.

- Før påske likte vi nordmenn Solo-reklamen aller best, og den går av med en knakende seier i mars foran Freia Kokesjokolade og Forsvarets rekrutteringskampanje. Solo har fra tidligere en sterk relasjon til påsken selv om denne kampanjen ikke spiller på noe påskebudskap, skriver Tomas Borgen Borgersen, seniorrådgiver i Confetti i Kampanje.

I det aller nyeste Kampanje Magasin kan du lese mer om skåren til Solo i «Reklamebørsen». Her kan du få tak i den nyeste utgaven digitalt.

Helt til bunns på listen kommer Bunnpris.

- Bunnpris scoret til sammenligning dårligst på børsen for mars. Av de brukerne som likte denne reklamen, var det ingen som oppga at de ikke oppfattet reklamen som støy, sier Borgen Borgersen.

Flere nettkampanjer er også målt i Kampanjes «Reklamebørsen», deriblant kampanjer fra Apollo, Forsvaret, Freia, Jernia, Kims, KLP Forsikring, Securitas Direct og Skoda. Børsen gjennomføres i samarbeid med Confetti.

Vil du bli abonnent på Kampanje magasin? Les mer om det her.

Du finner magasinet i salg i disse Narvesen-kioskene.