Reinert «Ray Kay» Olsen har regissert musikkvideoer for stjerner som Lady Gaga, Justin Bieber, Beyoncé og Britney Spears. Nå stiller han både foran og bak kameraet for Solo i en ny reklamefilm.

- I Solo lever vi etter mottoet «soon to be world famous» og det gjelder ikke bare brusen, men også Norge og nordmenn. Vi er kanskje ikke så mange, men vi i Solo synes ubeskjedent nok at vi nordmenn fortjener litt mer berømmelse internasjonalt, sier Joakim Sande, daglig leder i Solo i en pressemelding.

Kampanjen startet i fjor vinter med et PR-stunt som skapte massive medieoppslag om en påstått USA-lansering av Solo. I forbindelse med kampanjen i USA laget 18.000 nordmenn billboards med bilde av seg selv på. I tillegg inviterte Solo i fjor sine norske venner til å rekruttere Solo-ambassadører verden over. 13.500 Solo-fans deltok og bidro til å rekruttere ambassadører i 113 land.

Nå vil Solo i samarbeid med Ray Kay gi en nordmann muligheten til å få en statistrolle i en av Ray Kays neste musikkvideoer.

- Jeg vokste opp med Solo som fast innslag på lørdagskvelden, så det er hyggelig å kunne bruke mitt kontaktnett i USA til å gjøre både brusen og nordmenn mer kjent. Jeg er sikker på at en norsk statist er akkurat det lille ekstra en stjernevideo trenger, sier Ray Kay.

Men vinneren må ikke få for store forhåpninger til premien.

- Dette blir ikke noe Idol eller X-Factor opplegg, vi er ikke på jakt etter musikk- og skuespillertalent i tradisjonell forstand. Vi leter etter en som for eksempel er dritflink til å stå rett opp og ned, fantastisk til å sitte naturlig eller eksepsjonelt god til å drikke brus, sier Ray Kay.