Lørdag gikk Holmenkollstafetten av stabelen og flere PR-byråer stilte til start med ett mål for øyet; å slå konkurrenten.

Les mer:

- Vi har trimmet organisasjonen

Med en tid på 1 time, 15 minutter og 8 sekunder, slo Geelmuyden.Kiese konkurrentene Gambit (1.15.25), Burson Marsteller (1.17.45) og PR-operatørene (1.26.11).

Det er løpegeneral og konsulent Pia Martine Wold i Geelmuyden.Kiese godt fornøyd med.

- Vi er selvfølgelig veldig glade for denne viktige seieren, men aller mest gleder vi oss over at vår hovedkonkurrent Gambit oppnådde en så fin tid. Hva som skjedde med PR-operatørene, er det ingen som vet. Neste år håper vi det blir konkurranse helt til målstreken, sier hun i en kommentar.

- Det var nok strategisk klokt å legge press på laget med offensive uttalelser i media i forkant av løpet. Jeg registrerer også at vår administrerende direktør Andreas Wabø prioriterte private ærend, og lot parallellslalåm-kroppen hvile til fordel for yngre krefter. Vi vil gjerne sende en stor takk til ham.

Tar man med kommunikasjonshuset Dinamo i oversikten, må imidlertid også Geelmuyden.Kiese se seg grundig slått. Dinamos lag løp inn til en tid på 1.09.57.