Etter å ha jobbet i Narvesen og 7-Eleven i fem år, får Cathrine Stange nye oppgaver internt i Reitangruppen. Hun blir salgs- og markedsdirektør i Rema 1000. Hun beskriver utfordringene i Rema 1000 slik:

- Det er veldig spennende å skulle jobbe med Rema 1000, en av Norges best likte merkevarer. Vi vil ha fokus på å videreutvikle verdiene i merkevaren, og dermed gjøre Rema 1000 enda mer relevant for en enda større del av befolkningen. Alltid fokus på lave priser kombinert med videreutvikling av kvalitetsdimensjonen, skal gi kundene den gode handleopplevelsen i butikk, sier Stange til Kampanje.

- Jeg er stolt av hva vi har fått til i Reitan Convenience, og det har vært en kjempemorsom utfordring og god erfaring i et vanskelig marked. Jeg gleder meg veldig til nye oppgaver i Rema 1000, og ikke minst å få fortsette og jobbe med en av landets mest kjente og kjære merkevarer. For meg er det virkelig flott å være en del av Reitangruppen, hvor man gir folk muligheter på kryss og tvers av selskapene, sier Stange.

Cathrine Stange startet i Reitan Convenience i mars 2007 med ansvaret for innkjøp, kategori, forretnings-utvikling og -konsept.

Cathrine Stange tar over stillingen som salg- og markedsdirektør etter Lars Kristian Lindberg, som 1. januar 2013 går inn i rollen som innkjøpsdirektør for Rema 1000.

- Begge disse lederne har både høy faglig kompetanse og sterke indre verdier, og er slike ledere som virkelig bidrar til vekst. Vi gleder oss til å få Cathrine om bord hos Rema 1000, sier administrerende direktør i Rema 1000, Ole Robert Reitan.