Stolleken i den norske tv-produksjonsbransjen fortsetter og denne gangen er det en av Norges mest erfarne tv-produsenter som melder overgang fra tv-produksjonsbyrået Tellus til Rubicon.

Rune Biseth starter opp i Rubicon TV 1. august og dermed fortsetter Rubicon å hente inn forsterkninger.

- Vi gleder oss enormt til at Rune Biseth blir med på Rubicons lag og er en forsterkning i den videre satsningen innenfor stor studiounderholdning samt programmer i genren som blant annet omfatter «Amazing Race». Runes erfaringer fra den type produksjoner er et viktig ledd i videre og økt satsing innenfor den type formater, sier Lasse Hallberg administrerende direktør i Rubicon TV.

Biseth har også lang fartstid fra Nordisk Film hvor han jobbet mye med «71º Nord» og Hallberg mener Rubicon her ansetter «Mr. 71º Nord». Biseth var i tillegg med fra oppstarten av TVNorge for over 20 år siden og har siden produsert det meste innenfor underholdning på norske fjernsynskanaler, ifølge Rubicon-sjefen.

- Jeg gleder meg masse til å få komme til et respektert, veletablert produksjonsselskap som setter kvalitet i fremste ledd. Jeg vet at utfordringene står i kø og gleder meg til å ta fatt på disse så fort jeg er på plass, sier Rune Biseth.

Rubicon TV utvikler, produserer og selger innhold for levende bilder og er heleid av Metronome Film & Television. Noen av Rubicons produksjoner er «Amazing Race», «Golden Goal», «Mesternes Mester», «Lilyhammer» og «Luksusfellen».