Den tidligere United-stjernen og dagens Molde-trener, Ole Gunnar Solskjær, skapte bølger da han, angivelig mot investor Kjell Inge Røkkes vilje, dro med privatfly til England for diskutere managerjobb med ledelsen i Aston Villa. Røkke og Aker-konsernet svarte med å avslutte sponsoravtalen med Molde Fotballklubb. Dermed startet rene stillingskrigen mellom partene i mediene.

I går kalte partene inn til pressekonferanse og der kom det tydelig frem at Kjell Inge Røkke, Bjørn Rune Gjelsten og Ole Gunnar Solskjær har begravd stridsøksen. Røkke selv gikk langt i å si at han ikke tar kritikken som har kommet innover seg.

- Jeg er vant til å få kritikk. Jeg tar det ikke innover meg på en annen måte enn at jeg skiller mellom å bli likt og bli respektert. Jeg har vært engasjert i Molde FK i 20 år. Jeg fikk kritikk da jeg bygde stadion, og jeg fikk kritikk da jeg kjøpte klubben. Fra tid til annen kommer det kritikk, ,men det er ikke kritikken som skal definere hva jeg gjør, sier Kjell Inge Røkke til VG Nett.

Etter noen hektiske dager rundt Molde Fotballklubb og Ole Gunnar Solskjær, virket alt å være glemt i går og Ole Gunnar Solskjær ser for seg å bli i Molde en god stund,