Mannekanalen Max skal sende ukentlige kamper fra Primera División allerede fra høsten av. Avtalen som Max har gjort med Canal+ er gjort for sesongen 2012/13, og varer i tre sesonger framover.

- Dette er en gledens dag. Jeg er stolt av at vi får muligheten til å bringe kvalitetsfotball gratis til massene. Spansk fotball er mer populær i Norge enn noensinne, og dette er ligaen hvor vi finner både verdens beste spillere og verdens beste lag. Dette viser at vi mener alvor med vår satsing på fotball, sier administrerende direktør i TVNorge, Harald Strømme.

Max kommer til å sende én kamp hver helg. Dette er kampen som går lørdager klokken 22.00, da rundens toppkamp ofte spilles. Spansk fotball har til nå kun gått på betalingskanalen Canal+, men nå får de fotballinteresserte muligheten til å få med seg en gratis godbit hver eneste helg.

- Jeg gleder meg som en unge til å vise «El Clásico» på Max. Real Madrid mot Barcelona, Lionel Messi mot Cristiano Ronaldo, den kampen er en indrefilet for alle som er glade i fotball. Og den spanske ligaen huser utrolig mange gode lag det blir spennende å se. De fleste fikk vel med seg hvordan Spanias niende beste lag, Athletic, knuste Manchester United i europacupen for noen uker siden, sier nyansatt sportssjef i TVNorge, Jan-Erik Aalbu.