Digitalbyrået Halogen har styrket sin satsing på visuell kommunikasjon med ansettelsen av Marianne Stokke som ny kreativ leder, samt seniordesignerne Linn Wirum og Vegard Bjørlykke.

I april i år rykket Marianne Stokke opp fra stillingen som seniordesigner til kreativ leder. Hun har mangeårig erfaring fra design- og kommunikasjonsmiljøer i Canada og Norge. Før hun kom til Halogen i 2011 jobbet hun fem år som grafisk designer i Gazette. Stokke skal lede den nye kreative satsingen i Halogen.

- Vi skal bygge en tydeligere visuell avdeling med fokus på konseptutvikling, historiefortelling og digital identitet. Samtidig satser vi på levende og rikt innhold inn i løsningene våre. Det vil bli økt fokus på merkevarebygging og utforming av sterke digitale identiteter, og vi vil se en tydeligere definisjon av kreativitet som verktøy og økt fokus på den emosjonelle delen av den digitale opplevelsen, sier Stokke i en pressemelding.

Linn Wirum kommer til Halogen fra stillingen som Senior Digital Designer i Mediafront, hvor hun har vært i sju år. Vegard Bjørlykke kommer fra stillingen senior designer/fagleder i APT, hvor han har vært i fem år. Begge tiltrer nye stillinger som seniordesignere i Halogen i august.

- Gjennom disse grepene skal vi øke WOW-faktoren, og styrke vår posisjon som et av Norges ledende digitale rådgivningsmiljøer, sier Halogens daglige leder Lillian Olsen i meldingen.