Fagpressens prisjury, under ledelse av NRKs nyhetsanker Christian Borch, har offentliggjort årets nominasjonsliste.

Til sammen 29 titler skal kjempe om seier i klassene Årets blad, Journalistprisen, Fotoprisen, Markedsprisen, Designprisen, Forsideprisen og Nettprisen.

De nominerte er: Fontene, Dine Penger, Teknisk Ukeblad, Fagbladet, Arkitektur N, Kampanje, Journalisten, Musikkultur, Sykepleien, Politiforum, Magasinet Tekna, =Oslo, Sorgenfri, F Forsvarets Forum, Magasinet for fagorganiserte, Museumsnytt, Tidsskrift for Den norske legeforening, Cupido, Kommunal Rapport, Utdanning, Bistandsaktuelt, Apollon, Båtliv, Norsk Hagetiden, Snø og Ski, , LO-Aktuelt, Agenda 3:16, forskning.no, Natur & Miljø og Vegen og vi.

Med seg i juryen har Borch designer Madeleine Karlstrøm, redaksjonell fagsjef Berit Nyman fra Fagpressen, markedssjef Dagfrid Hammersvik, journalist i Advokatbladet, Aina Johnsen, magasinkonsulent Per Mortensen, fotograf Knut Førsund og utviklingsredaktør Stine Bjerkestrand fra Tidsskrift for Den norske legeforening.

Prisene deles ut 7. juni.