Barbara Jahn kommer fra NRKs eksternredaksjon hvor hun er ansvarlig for underholdning produsert utenfor NRK, som Skavlan, Mesternes Mester, Ingen Grenser, Den Store Reisen, Brille, Siffer, Ari & Per og Sigrid Søker Selskap.

- Det ble stor jubel da nyheten ble sluppet på Rubicon, og jeg er utrolig glad og gleder meg enormt til å jobbe sammen med Barbara, sier Lasse Hallberg i en pressemelding.

- Hun er en fantastisk erfaren og kunnskapsrik programredaktør med lang fartstid innen TV. Hun var blant annet sjef for NRK Ung i 10 år før hun ble en svært sentral del av NRKs eksternredaksjon. Hun er fantastisk godt likt i hele bransjen og har en unik teft for hva seerne liker.

Som programsjef i Rubicon TV vil Barbara Jahn ha overordnet ansvar for kvalitetssikring av alle Rubicons underholdningsproduksjoner i tett samarbeid med produsentene på huset.

- Jeg ser frem til å bli en del av et vitalt produksjonsselskap med en imponerende programportefølje, en dyktig utviklingsgruppe og ikke minst; fantastisk flinke medarbeidere. Jeg skal få bruk for alt jeg kan og samtidig lære mye nytt, jeg gleder meg! sier Barbara Jahn.