Jan-Erik Aalbu blir ny sportssjef i TVNorge. Aalbu tar over etter Eskil Andreassen, som nylig gikk til jobben som produsent i Fotball Media. Aalbu og Andreassen har jobbet tett sammen i forbindelse med Fotballfredag på Max.

Aalbu har tidligere jobbet som sportsdirektør i Vålerenga, sportssjef for kombinert- og hopplandslaget og sportssjef i Norges Golfforbund. I tillegg har han bred erfaring som kommentator.

- Vi er veldig glade for at Jan-Erik takket ja til dette. Han er riktig mann til å videreutvikle vår sportssatsing. Han har vært med siden starten av Fotballfredag på Max, og har mye av æren for at vi har klart å bygge opp en merkevare og et fotballprodukt som det virkelig står respekt av, sier Eivind Landsverk, programdirektør i TVNorge, i en pressemelding.

Jan-Erik Aalbu sier dette om sin nye jobb:

- Jeg måtte bare hoppe på. Denne jobben var det ikke mulig å si nei til. TVNorge går så det suser om dagen, og jeg gleder meg til å videreutvikle sportssatsingen med mange dyktige TV-folk. TVNorges uttalte ambisjon om virkelig å satse på sport i framtiden, var helt avgjørende for mitt valg. Jobben nå blir å finne ut hvor vi ønsker å ta opp kampen, og hvilke idretter vi mener passer best på våre kanaler, sier den nye sportssjefen.