Bjørn Wiggen måtte gå som Orkla-sjef fordi han ikke evnet å samarbeide godt nok med andre, ikke minst de ansatte. Det hevder tilltsvalgte

- Det er alltid trist når en toppsjef går. Wiggens avgang skyldes at han ikke greide å kommunisere godt nok hverken internt eller eksternt. Det opplevde vi som tillitsvalgte. Han var en solospiller, sier konserntillitsvalgt i Orkla-styret Aage Andersen til VG.

Storeier i Orkla, Stein Erik Hagen. sier det ikke var uenighet om veien videre som gjør at Wiggen måtte gå.

- Det var uenighet om arbeidsform mellom styret og Wiggen som gjorde det.

Wiggen kommenterer kritikken mot egen arbeidsform slik:

- Jeg har fulgt strategien som var lagt da jeg tiltrådte og strategien om å satse på merkevare. Jeg mener jeg har kommunisert godt hva vi gjør, men det er det altså uenighet om, sier han og legger lakonisk til:

- Det er levert ti milliarder i utbytte i min periode.