Espen Hornburg har takket for seg i Try og er nå ansatt som AD det i det unge byrået JCP Ignite. Det samme er Kristine Nergaard og Eli Marie Stavlund som blir ny prosjektleder.

- En supermotivert, idérik, faglig dyktig, formsterk og strukturert gjeng med Ignitere, er nå blitt enda mer solid med Espen, Kristine og Eli på plass. Og det er jo spesielt gøy at flinke folk fra store, etablerte byråer ønsker å satse videre hos oss. Det bekrefter at vi er på riktig vei, sier daglig leder i JCP Ignite Camilla Watz Johannessen.

Reklamehoder
De tre har ifølge Watz Johannessen med seg verdifull erfaring inn i det unge byrået. Espen Hornburg har med to år som mac'er i Try og seks år som AD i Dinamo, mens Nergaard har vært innom Kitchen, Apt og Electric Brandy. Stavlund har tidligere vært i Kunde & co i København, med ansvar for blant annet Intersport internasjonalt.

- Unikt set-up
JCP Ignite startet opp i oktober 2010 og er et datterselskap av Just Cruzin’ Production. På den korte tiden har byrået fått blant annet Coca-Cola, DNB Eiendom og Varner Gruppen på kundelisten.

- Vårt arbeid handler til syvende og sist om å selge mer varer og tjenester for kundene våre. Med både reklamebyrå og et eventbyrå som forstår retail, sier det seg selv at vi leverer et unikt set-up både i Norge og i Norden, avslutter Camilla Watz Johannessen.