Daniel Torkildsen (22) er ansatt som ny rådgiver i kommunikasjonsbyrået Zynk. Han kommer fra stillingen som kommunikasjonsrådgiver i F&B Kommunikasjon AS.

- Daniel har oppnådd mye på kort tid, og har alle kjennetegnene som karakteriserer gode rådgiveremner. Han har god samfunnsforståelse, erfaring fra politikk og kommunikasjonsfaget og stor arbeidskapasitet, sier daglig leder Claus Sonberg i Zynk.

Byrå i vekst
Torkildsen blir medarbeider nummer syv i Zynk. Byrået er i en prosess med å ansette flere rådgivere og vil i tillegg trolig inngå flere strategiske samarbeid med uavhengige rådgivere, etter modell fra samarbeidet med tidligere kommunikasjonsdirektør i Accenture, Eirik Andersen, som deler kontorlokaler og en rekke kunder og prosjekter med Zynk.

- Jeg er stolt over å få jobbe med partnerne i Zynk, som er blant bransjens mest erfarne og respekterte. Byrået har i tillegg en rekke flinke rådgivere og samarbeidspartnere, som jeg gleder meg til å jobbe sammen med, sier Daniel Torkildsen.

Daniel er utdannet innen pr og kommunikasjonsledelse fra Handelshøyskolen BI, og sitter på fylkestinget for Høyre i Buskerud. Han har tidligere arbeidet som kommunikasjonsrådgiver for Buskerud Høyre, og har fartstid fra både Unge Høyre og Høyre.