Hilde Maartmann-Moe Sommerstad (33) er ansatt som kundedirektør i Scandinavian Design Group (SDG). Hun kommer fra PwC Consulting hvor hun har jobbet med strategi- og organisasjonsutvikling. Hun har også journalisterfaring fra Dagbladet, samt prosjektledererfaring fra Westerdals reklameskole.

- Jeg ønsket å bruke min kompetanse og erfaring i en mer kreativ setting enn jeg har gjort de siste årene, og SDG representerer den ideelle muligheten for dette. Kundene og de utfordringene de stiller overfor byrået engasjerer meg. SDG består av en usedvanlig dyktig gjeng, og tilknytningen til McCann Worldgroup byr på enda flere muligheter til å levere det kundene virkelig ønsker seg og har behov for, sier Maartmann-Moe Sommerstad.

Administrerende direktør i SDG Jens Bonesmo legger samtidig til at Sommerstad med sin bakgrunn som journalist og Business Consultant har med seg evnen til å stille de riktige spørsmålene «og forstå forretningen til oppdragsgiverne».

- Dette er viktige egenskaper i vårt arbeide med å skape vekst gjennom design for våre kunder. Jeg er veldig fornøyd med å få Hilde med på SDGs rådgiver team, sier Bonesmo.

SDG er en del av kommunikasjonshuset McCann Worldgroup og er dermed et søsterselskap med MCCann Reklamebyrå, MW EXP, Initiativ Universal Media (IUM) og Mediafront.