Gjensidige Forsikring og Norges Håndballforbund har tegnet ny hovedsponsoravtale for håndballjentene til og med Gjensidiges 200 års-markering i 2016. Avtalen har en ramme på om lag 45 millioner kroner. En betydelig sum er øremerket skadeforbygging for å bidra til at Håndballjentene fortsatt skal kunne hevde seg i verdenstoppen, opplyser forbundet og Gjensidige i en pressemelding.

- Gjensidige har vært en av de viktigste samarbeidspartnerne til Norges Håndballforbund de siste 20 årene. Det langsiktige samarbeidet har bidratt til å føre oss til verdenstoppen, og vi er derfor veldig fornøyde med at Gjensidige har fornyet avtalen. Jentene gleder seg til fortsatt å spille med Gjensidige-vekteren på drakten, og vi ser frem til å bidra til selskapets posisjonering også i de kommende årene, sier generalsekretær Erik Langerud i Norges Håndballforbund.

Den første avtalen ble tegnet i 1992, den gang mellom Norges Håndballforbund og Forenede forsikring. Vekterlogoen har prydet Håndballjentenes drakter i rundt 20 år.

- Hele Norge heier på Håndballjentene, og vi gleder oss til å bidra til nye bragder for landslaget og til økt interesse for håndball blant barn og ungdom i årene som kommer. Samarbeidet skaper stolthet blant ansatte, gir godfølelse blant kunder og sikrer verdifull profilering, sier konserndirektør Cecilie Ditlev-Simonsen i Gjensidige.

Avtalen gir rettigheter til logoeksponering på drakter, arenareklame, og anvendelse av spillerne både i profilering og interne aktiviteter. Gjensidige Håndballskole for barn og ungdom i skolens høst- og vinterferier vil bli videreført.