I forbindelse med restruktureringen av selskapet PR-operatørene vender en av de opprinnelige gründerne tilbake til selskapet som i dag heter Mereris. For samtidig med at partnerne i det opprettede selskapet Mereris AS, tidligere PR-operatørene, henter daglig leder Øystein Bonvik tilbake Stian Lyberg til selskapet.

Les også: Kjøper ut Trond og Trond

Les også: Snur opp ned på PR-operatørene

- Dette er en retur jeg tror vil bli mottatt med unison glede. Stian Lyberg var sammen med Christine Ekern og undertegnede en av de fem initiativtakerne til PR-operatørene høsten 2003, og etter et drøyt år som administrerende direktør i mediebyrået Vizeum har han takket ja til å bli byråleder for Spre, sier daglig leder Øystein Bonvik i Mereris til Kampanje.

- Sterk relasjonsbygger
Mereris er selskapet som i dag huser de to byråene PR-operatørene og Spre og Lyberg kommer tilbake til sine gamle kompanjonger for å lede Spre og blir partner i Mereris. Petter Thorendal er i dag sjef i PR-operatørene, mens Bonvik selv sitter på toppen i eierselskapet Mereris.

- Stian Lyberg kommer til å bringe med seg en stor porsjon kreativ energi og mulighetsfokus som helt sikkert vil smitte over på begge byråene. Stian er en sterk relasjonsbygger med et ekstraordinært kundetekke, og med ett års fartstid i mediebyrå vil han sannsynligvis kunne by på ny og nyttig kunnskap vi alle kan ha glede av. Men om han har klart å fylle opp lageret sitt med et nytt arsenal av tørre vitser, får lunsjpausene vise. Men dette blir uansett en vår med nye kunder, ny energi og tydeligvis en og annen ny kunde. Vi går et spennende 2012 i møte, sier Bonvik.

Flere ledernøtter
Dermed ble det ikke lange oppholdet på Lyberg i mediebyrået Vizeum som er en del av Aegis-gruppen i Norge. Lyberg startet opp i Vizeum høsten 2010, men halvannet år senere er Lyberg tilbake i manesjen.

Dermed forsvinner nok en sjef fra Aegis og den nye Aegis Media Norge-sjefen Paal Fure får nok en ledernøtt i fanget. Nylig ble det kjent at Helge Onsum sluttet i selskapet som konsernsjef samtidig må Fure finne sjefer i begge sine to mediebyråer, Carat og Vizeum.

Les også: Han blir den nye Aegis-sjefen

Les også: Onsum slutter i Aegis

Les også: Carat-sjefen slutter