Apple la denne uken knalltall for årets første kvartal og særlig salget av iPhones var sterkt. Apple knuste forvetningene da kvartalsrapporten kom og viste et salg på hele 35 millioner enheter. Også salget av iPad var sterkt med snaue 12 millioner enheter.

Nå går ryktene om ikke Apple skal komme med en ny teknologirevolusjon - og denne gangen på tv-fronten, skriver Aftenposten.

Navnet skal være iTV, men er aldri blitt bekreftet fra Apple-hold.

- Vår nye iPad gjør det bra, og gjennom året vil dere få se mye mer av den typen som bare Apple kan lansere, sa Tim Cook på resultatpresentasjonen.

Salget av store flatskjermer har dramatisk hos elektronikkjedene den siste tiden og flere av de store tv-produsentene sliter. Mange tror derfor en tv fra Apple med sitt typiske design og tilgang på applikasjoner vil sette fart i tv-salget. En undersøkelse gjennomført av Toluna viser at omtrent en fjerdedel av de amerikanske forbrukerne vil kjøpe en Apple TV, skriver Aftenposten.